Seminar 1#2011

Polítiques (eines) d'ús, pensament i discurs a l'acció coreogràfica.

Carmelo Salazar és professor resident a La Poderosa des de l'any 2005, impartint laboratoris i cursos intensius centrats en la seva pràctica i metodologia mover el cuerpo, un treball creatiu iniciat al 2001.

En aquesta ocasió proposem a Carmelo un seminari d'estudi i reflexió, acompanyat de ballarins i coreògrafs professionals seleccionats per ell mateix prèviament, que li permeti aprofundir, des de la pràctica, en aquells aspectes més avançats o específics de la seva investigació creativa i desenvolupament pedagògic.

Divendres 8 de juliol, 19 h: PORTES OBERTES a La Porta__casa 

OIENTS:

Obrim la possibilitat d'assistir i acompanyar el procés teòric i pràctic d'aquest seminari amb una durada de 6 dies i un total de 36 h de treball.

Dates i horaris: 1,2,4,5,7 i 8 de Juliol, de 16* a 21h.

Inscripció: 100 € / 80 € per a socis de l'APDC

Per apuntar-se, envia'ns un email a info@laportabcn.com amb el teu nom, cognom i telèfon de contacte. El pagament s'ha de fer en efectiu el primer dia del seminari, 1 de juliol de 2011 a La Porta.

 

Seminari conduït per Carmelo Salazar

Amb la participació de Carme Torrent, Bea Fernández, Paz Rojo, Sergi Fäustino, Ohiana Altube, Raquel Rodríguez, Masu Fajardo i Oscar Dasí

Organitzat per La Poderosa i La Porta.