La Porta va deixar d'estar en actiu l'any 2013. Malgrat això hem decidit mantenir visible aquesta web, no només com a arxiu de les activitats realitzades i els continguts tant videogràfics com a textuals que les van acompanyar, sinó com un rastre de les diferents maneres de fer i pensar la creació i la recerca que vam posar en joc al llarg de més de 20 anys d'activitat, de 1992 a 2013.

Salut!

 

La Porta dejó de estar en activo en el año 2013. A pesar de ello hemos decidido mantener visible esta web, no sólo como archivo de las actividades realizadas y los contenidos tanto videográficos como textuales que las acompañaron, sino como un rastro de los diferentes modos de hacer y pensar la creación y la investigación que pusimos en juego a lo largo de sus 20 años de existencia, de 1992 a 2013.

¡Salud!

 

La Porta ceased all its activities in 2013. Even so, we have decided to maintain this web visible, not only as an archive of all the activities carried out and the video and textual contents that accompanied them, but also as a trace of the diverse ways of doing, thinking and understanding Live Arts that we put into play through the 21 years of its existence, from 1992 to 2013.

All the Best!

NEWS

Do you need La Porta_casa?

La Porta_casa is available for rehearsals, workshops and other events. Check availability and prices at our office.

Subscribe to our Newsletter