Trets

Hem faig una pregunta: ¿cóm imagines aquest encàrrec?. El punt de partida és pensar com sonarà globalment la proposta, quina serà la partitura?. Hi ha molta informació visual i sonora, tot va ràpid, passen coses al mateix temps, els materials és barregen, és barallen, és molesten, és complementen, és necessiten… 

Tenia ganes de parlar de la publicitat i de la sobreinformació que des d'aquesta ens arriba, una mena de tret inofensiu que està per tot arreu. Imatges a la velocitat de trets amb la intenció clara de disparar i donar en el blanc.
 
Els productes:
1. Hight tech, champú per l'intel.ligència. El primer champú que cuida el teu cabell, i a més activa el teu potencial intelectual. Amb un 10% de fósfor.
2. Records, el primer yogourt que et fa recordar, una manera de viure el passat. La teva memòria t'ho agraïrà.
3. Si el soroll és un problema, pren els nous carmels Off. Alleujement ràpid contra la contaminació ambiental. De venda en farmàcies.
4. Si el seu gos està apàtic, deixi'l en una perrera Happydog, nosaltres ens ocuparem encantats i ja veurà quin canvi.

La idea és barrejar el material enregistrat amb el material en viu. Els dos mitjans ajuden a crear un discurs on l'acumulació d'informació fa que ens prenem en broma el tipus de vida que volen vendre tots aquest productes. El que els anuncis volen vendre com de vital importància és converteix en quelcom ridícul, buit i fàcil d'oblidar. Aquests són els adjectius que expliquen clarament la proposta d'aquest pojecte.
Imagino el resultat com un concentrat d'imatges, un vòmit a ritme de trets, un bombardeix per la vista, bastant saturat, també amb moments més calmats, com per respirar i  tornar-hi. Amb imatges que és repeteixen a velocitat vertiginosa, que passen d'un spot a un altre, que és congelen per mirar un detall i tornar al caos.
Penso en la panxa dels espectadors, en quelcom molt físic, intens, que'ls fagi tancar els ulls i seguir veient imatges, tot és ràpit i no els hi dona temps de pensar, nosaltres pensem per ells, els caps no decideixen, decideixen els cossos.

!! solo disponible en catalán

Performer: Sònia Gómez
Muntatge video: Txalo Toloza-Fernández
Agraïments: Manu Díez, Teo Baró, Carlota Guerrero, BTV